МИНЕАПОЛИС — Едно от оръжията, използвани от Шанън Гудън в смъртоносната

...
МИНЕАПОЛИС — Едно от оръжията, използвани от Шанън Гудън в смъртоносната
Коментари Харесай

Огнестрелното оръжие, използвано от Шанън Гудън при стрелба в Бърнсвил, при което загинаха 3-ма респонденти, беше закупено на сламка

МИНЕАПОЛИС — Едно от оръжията, употребявани от Шанън Гудън в смъртоносната борба в Бърнсвил по-рано този месец, беше закупено на сламка, направено от локален магазин за огнестрелни оръжия през януари.

Старшият проверяващ кореспондент на WCCO Дженифър Майерле удостовери, че огнестрелното оръжие, невисок правоприемник AR-15, е закупено за прекачване от The Modern Sportsman в Бърнсвил.

Слама покупка е, когато някой законно купува оръжие за някой различен, на който е неразрешено да има подобен, като да вземем за пример лице, наказано за закононарушение, което е тежко закононарушение. Изкупуването на плява е закононарушение съгласно закона на Минесота; счита се за жестоко закононарушение.

Матю Ръдж и Пол Елмстранд и пожарникар и парамедик Адам Финсет по време на сблъсък рано в неделя, 18 февруари, споделят управляващите.

Собственикът на The Modern Sportsman, Джон Макконки, сподели на Mayerle, че е пристигнало като онлайн поръчка от различен щат. Купувачът трябваше да вземе оръжието от търговец, с цел да оформи документите. Модерния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР